department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology

Kom, leer en maak het verschil

De kracht van Tele2? Dat zijn onze mensen. Van de oude rot in het vak die nergens meer van opkijkt, tot de jonge onbevangenheid van een starter of stagiaire. Iedereen is even belangrijk en samen gaan wij geen uitdaging uit de weg. Nationaal of internationaal via onze ‘Shared Operations’.

Want iedere dag het beste uit jezelf halen. Dat is wat we willen en dat is wat nog kan bij Tele2. Hier wordt het hebben van een mening nog gewaardeerd en liggen de kansen nog voor het oprapen voor een ieder die initiatief toont.

Ja, ook als je misschien nog niet zoveel ervaring hebt. Ja, ook als stagiaire. Dus kom, leer en maak het verschil. Loop stage bij Tele2.

Stage vacatures