department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology

Welkom bij
Tele2 Retail

Nu is altijd het beste moment om het verschil te maken

Terwijl de hele wereld riep “Niet doen!’, zeiden wij allemaal in koor ‘Doen!’. En zo komt het dat wij nog niet zo lang geleden zijn begonnen met het openen van winkels. Je weet wel, zo’n ruimte waar je daadwerkelijk naar binnenloopt om producten te kopen. Abonnementen, Smartphones en Gadgets: we hebben het allemaal.

En laten we eerlijk zijn, telecom is een indrukwekkend markt. Is het ene toestel net gelanceerd staat de volgende ab-so-lu-te toptelefoon alweer klaar. Razendsnel en binnen mum van tijd. Dat maakt werken binnen de Retail een van de uitdagendste banen van dit moment. Het is dé plek om buitengewone producten te laten zien aan buitengewone mensen: de klanten.

Ga je deze uitdaging met ons aan?

Mogen wij je voorstellen aan Tele2 Retail

Cultuur snuiven

In onze winkels gonst en bruist het. Deze sfeer vind je nergens anders. We staan achter ons merk en geloven in de missie van Tele2: het connected leven compleet zorgeloos te maken. BAM! Ga er maar aan staan.

We zouden je nu in geuren en kleuren kunnen vertellen hoe wij dit doen maar je bent het vast met ons eens dat niemand écht veel wijzer wordt van mooie woorden en geniale zinnen. Het is tijd voor actie. Bekijk daarom de wereld van Telecom eens door de ogen van Tele2’ers via #WeAreTele. We beloven je, dat is veel leuker!

Verslavend goede service

In eerste instantie lijken onze werkzaamheden in de shops op een combinatie van sales en service: je adviseert klanten, lost problemen op en geeft mensen mega goede deals. Een geweldige taak waar wij met liefde onze tanden in zetten. Saillant detail: dit is pas het topje van de ijsberg.

Service-op-een-zilveren-presenteerblaadje-met-een-goud-randje, dat is wat wij doen. Elke dag weer. Als we ergens impact maken, dan is het hier. Ontdek het zelf maar eens!

@Tele2Nederland

Kun je niet wachten om mee te doen? Snappen we!

Je hebt twee opties; of je bekijkt een van onze vacatures en solliciteert direct. Of je schiet direct in de challenger modus en vraagt onze Recruiter eerst nog even het hemd van het lijf over onze shops. En daarna solliciteer je. Uiteraard.

Stel Caroline al je vragen over onze Retail vacatures

The future is now.

Dit zouden zomaar jouw carrièrestappen kunnen zijn

En nu? Werk aan de winkel!