department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology

M&A and Business Development

Het zit in ons DNA; challengen. De markt flink opschudden. Het echt anders willen doen. En de teams van M&A and Business Development zorgen ervoor dat het kan. Zodat we bestaansrecht hebben, en echt concurrerend kunnen zijn. Zo speelt het team van Purchase een grote rol in het behalen van onze lage kostenstructuur. En net zo belangrijk, is ervoor zorgen dat bedrijfsjuridische zaken en compliance goed geregeld zijn. Dat is Legal & Compliance.

Veilige omgang met (onze) informatie? Dat ligt bij Security & Fraude. En in een markt waar niks vanzelfsprekend is, zorgt Regulatory voor regelgeving. Kijk, zo blijft de markt in beweging. Met Tele2 als aanjager. Altijd.

Legal & Compliance

Feit! (Houden we van). Geen sector voor juristen zo boeiend als de telecom. Want, combineer commercie, tech en een snel veranderende, sterk gereguleerde markt. Wat je krijgt? Scherp zijn. Never a dull moment. Dat dus. Legal & Compliance zorgt ervoor dat alle bedrijfsjuridische zaken en compliance met wet- en regelgeving goed verlopen. Bids, commerciële contracten, de naleving van privacy regels; L&C zit letterlijk o-ver-al aan tafel. Van telecommunicatierecht tot aanbestedingsrecht, alles komt aan bod. Zo ben je naast jurist, ook nog eens een echte business partner. Als je het ons vraagt, het mooiste type partner dat je als jurist kunt worden.

Purchase

De laagst mogelijke kostenbasis is voor ons net zoiets als het hebben van het beste 4G-netwerk; essentieel. Dan helpt het natuurlijk enorm als je al je producten en diensten kan verkrijgen voor de beste prijs. Dat is de afdeling Purchase. Apparatuur, netwerk- en IT-diensten, facilities, marketing, logistics, call center diensten. De lunch hier op kantoor. You name it. Er is maar weinig dat niet eerst langs dit team van inkopers is gegaan. Trick of the trade? Het tactisch en strategisch inkoopproces. Zoals een slimme sourcing strategie en de begeleiding van leverancierselecties. En als het nog slimmer kan; zeker doen. Door contract simplificatie, heronderhandeling, en bundeling.

Regulatory

Tele2 is een challenger. Sterker nog, er is geen telco waar dit zo in het DNA zit. Waar dat vandaan komt? Nou, door nooit krampachtig in de defensieve modus te zitten en keihard te gaan voor marktaandeel. Daar dus. Maar ook, van onze afhankelijkheid van regelgeving, die ons toegang geeft tot bestaande netwerken. Het is dus altijd ‘knokken voor je bestaan’. En dat is precies wat ons Regulatory-team doet. Knokken. Ervoor zorgen dat we een gelijk speelveld krijgen om te concurreren, door toegang tot netwerken te verkrijgen en te behouden. En door te vechten tegen onrecht, zoals stille marktafspraken, en een dreigend duopolie op vast-mobiel. Meestal komen we eruit door goed overleg, met partijen als het Misterie van Economische Zaken, toezichthouder ACM, de Europese Commissie, KPN (natuurlijk). Soms gaat het via de rechtszaal. Maar altijd hameren we op het hoger belang; een open markt. Oh, en benauwd voor partijen met diepere zakken? Bring. It. On.

Recente vacatures