department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology

Afdeling Finance

Cost leadership? Als challenger hebben we het zo goed als uitgevonden. En ja, dan beschik je over (misschien wel) het best ontwikkelde financiële geweten van de markt. Finance is verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging, het werkkapitaal management en alle financiële rapportages. En hun betrokkenheid bij veel projectvoorstellen maakt hen een van de belangrijkste schakels binnen Tele2. Finance is bij ons dus nooit een stukje van een stukje.

Hier overzie je altijd de hele breedte van het financiële werkveld. Credit control, factuurafhandeling, treasury en tax. Maar ook grote structurele projecten, zoals het implementeren van Wet Financieel Toezicht en het structureel aanpakken van bad debt. Finance zorgt voor een gezonde, financiële basis. Voor alles.

Recente vacatures

Geen vacatures gevonden

Alle vacatures

Collega’s van deze afdeling

Ray Haack
Manager Credit Control & Treasury
Er heerst hier echt de wil om het waar te maken. Vaak blijft het binnen bedrijven bij woorden. Hier zetten we ze om in daden. Er zit beweging in, en gaat ergens naartoe.