department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology

Afdeling Brand & Communications

En dan, is het zo ineens weer vrijdag. Ok. What. Just. Happened? Hard rennen. Veel voor elkaar krijgen. En een week die er toch weer anders uitzag dan gepland. That’s what. Brand & Corp.Com. is een eigen business unit die bestaat uit intern, extern, PR, events, brand, branded content. En zelfs, een eigen In House Creative Team. Het zijn denkers, doeners, makers, netwerkers, en de bewakers van ons brand. En algemeen bekend als diegene die het verhaal van Tele2 mogen delen met de rest van de wereld.

We moeten altijd als eerste ergens iets van vinden, en dat vertalen in mooie, begrijpelijke verhalen en uitingen voor al onze stakeholders. Medewerkers, pers, partners, investeerders, onze klanten. Oh, en dat corporate in onze naam? Staat niet voor ‘corporate mambo jumbo’. Dat nooit. Gewoon klare taal. Met een laagje Fun Rebel identiteit er bovenop. Jij begrijpt het, ik begrijp het. En ik moet er van glimlachen. Dat.

Recente vacatures

Geen vacatures gevonden

Alle vacatures