department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology department-customer-care department-default department-marcom department-online department-operations department-retail department-staff department-stropdas department-technology

Afdeling Retail

Eigenlijk zijn we een start-up binnen Tele2: Retail. Gestart zoals dat alleen bij Tele2 kan. Eerst een prachtig winkel-concept bedenken, en dan; pats-boem, ga het maar doen! Pionieren dus. Het succes van Retail ligt bij twee teams. Het team op HQ neemt letterlijk alle kopzorgen weg, zoals nieuwe locaties, targets, pricing, voorraadbeheer en marketing.

Zodat de winkel-teams hun handen vrij hebben voor het leveren van het ‘service-op-een-zilveren-presenteerblaadje-gevoel’. Klanten helpen met vragen. Problemen. Die barst in het scherm. Complimentjes (mag ook). En natuurlijk voor sales. Abonnementen en de allervetste devices verkopen. We zijn nog volop in ontwikkeling. Zeker. Maar dat biedt superveel kansen, en geeft energie waar je u tegen zegt (al zeggen wij liever je). Zo. En nu? Werk aan de winkel!

Recente vacatures